Archiv článků
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Denní čtení - úvahy nad Hesly Jednoty bratské

pondělí, 25 listopad 2013 01:00

Pod tímto názvem vychází příručka denního čtení Bible pro rok 2014, kterou společně vydává šest církví v ČR. Úvahy vycházejí z pera autorů Církve bratrské, Evangelické církve a. v., Evangelické církve metodistické, Luterské evangelické církve a. v., Starokatolické církve a Slezské církve evangelické a. v. Díky těmto úvahám můžeme být každodenně spolu spojeni pří rozjímání nad biblickými texty, společně se také můžeme modlit, neboť každá úvaha je zakončena krátkou modlitbou.

Za základní biblický text, z něhož autoři úvah vycházeli, byla zvolena hesla Jednoty bratrské, každoročně losovaná v Herrnhutu, která jsou přeložena podle Českého ekumenického překladu a doplněná novozákonním textem. 
V závěru publikace nechybí ani jmenný seznam autorů s krátkými medailónky. Ve stručných portrétech se představují čtenářům i jednotlivé církve. Úvod k celému dílu opatřil biskup Slezské církve evangelické a. v. Jan Wacławek.
Tuto publikaci si můžete získat ve farních sborech Slezská církev evangelické a. v. nebo v ústředí SCEAV v Českém Těšíně. Cena publikace je 60 Kč.

Pro ty, kteří by toto čtení rádi využívali, ale mají problémy s četbou běžného tisku, bude k dispozici též ve zvětšeném písmu! Jde o dva sešity velikosti A4, cena je 150 Kč.

Čtení ve zvětšeném písmu připravuje, nabízí a objednávky přijímá:

Diakonie ČCE – Středisko pro zrakově postižené
Klimentská 18, 110 05 Praha 1
t. 222 316 306, 732 324 956
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
http://szp.diakoniecce.cz

 

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Kristus - zdroj lásky

„Ale neradujte se z toho, že se vám podrobují duchové; radujte se, že vaše jména jsou zapsána v nebesích.“ Lukáš 10:20 Ježíš...

Číst celé zamyšlení
 alt=