Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 81

Hudební workshopy 2014

středa, 11 červen 2014 02:00

Centrum misie a evangelizace v Dzięgielowie (Polsko) pořádá čtvrtý ročník hudebních workshopů. Projekt je určen všem, kdo rádi zpívají. Účastníci během tří dnů (pátek až neděle) nacvičí čtyřhlasně několik nových písní pro mládež, které pak přednesou na závěrečném koncertu za doprovodu profesionálních hudebníků. Workshopy povedou mladí dirigenti, kteří vedou vokální a hudební skupiny ve svých farních sborech. Dané skladby zpracují dirigenti a následně povedou workshopy ve skupinách. Zkoušky budou probíhat zčásti odděleně podle hlasů (alty, soprány atd.), ale i společně.

Pořadatelé chtějí letos workshop rozšířit a povzbuzují k účasti zájemce z české strany Těšínského Slezska. Hudební workshopy se uskuteční poslední víkend září 2014. V plánu je rovněž částečná repríza závěrečného koncertu v rámci akce Noc s Lutherem v evangelickém kostele Na Nivách v Českém Těšíně.
Pořadatelé hledají dirigenty z české strany Těšínského Slezska, kteří by se chtěli do tohoto projektu zapojit a pomoci s vedením workshopů. Možná mají své vlastní úpravy písní anebo skladby, které by rádi naučili ostatní. Budou mít taky příležitost poznat jiná aranžmá písní, které budou moci využít v práci s pěveckými a hudebními skupinami.
Účast není věkově limitována, ale pořadatelé hledají spíše ty, kterým vyhovují písně určené pro mládež. Nemusejí to být vynikající hudebníci, není ani nutné aby uměli rozepisovat skladby do jednotlivých hlasů. Vítány budou osoby, které umí číst noty, umí je přehrát na klavíru a naučit zpěváky jednotlivé hlasy.
Zde najdete skladby z minulých ročníků:

skladba 1
skladba 2
skladba 3

Budeme vděčni za Vaši pomoc
Marcin Podżorski
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tel. +48 506 505 062

 

 

 

 

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Boží dobrota

„Víme, že všecko napomáhá k dobrému těm, kdo milují Boha, kdo jsou povoláni podle jeho rozhodnutí.“ Římanům 8:28 Tato slova...

Číst celé zamyšlení
 alt=