Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
Konference Křesťan za katedrou

Konference Křesťan za katedrou

pondělí, 07 březen 2016

Slezská církev evangelická a. v. ve spolupráci s Církevní základní školou v Třinci, křesťanským Gymnáziem Beskydy Mountain Academy ve Frýdlantu nad Ostravicí a Sítí křesťanských učitelů pořádá pátý ročník konference Křesťan za katedrou.

Konference je určena jak pro učitele a pedagogy, tak i pro rodiče či pracovníky v církvi, kteří se o témata křesťanského vzdělávání zajímají.
Konference se bude konat ve dnech 15. a 16. dubna 2016 ve sborovém centru Hutník v Třinci. V pátek to bude spíše modlitební chvíle a sdílení se navzájem, na sobotu je plánován hlavní program konference. Účastníci si mohou vybrat, zda se zúčastní obou dnů nebo pouze hlavního sobotního programu.
Hlavními řečníky letošní konference jsou Jan Hábl, který bude přednášet na téma I když se nikdo nedívá: na charakteru záleží (nejen ve výchově) a Radek Kalenský, který se bude zabývat tématem Výchova novodobých Josefů aneb Ten, na kterého se nikdo nedíval.
Podrobnější informace najdete na webové adrese www.kzk.sceav.cz, prostřednictvím které je již spuštěna registrace účastníků konference. Uzávěrka přihlášek je 10. dubna 2016.

Související články

  • Mezinárodní konference
    Slezská církev evangelická a. v. s blížícím se výročím 500 let reformace vyhlásila rok 2015 Rokem misie,...
  • Konference Křesťan za katedrou
    Slezská církev evangelická a. v. ve spolupráci s Církevní základní školou v Třinci, křesťanským Gymnáziem...
  • Konference pro pracovníky s dětmi
    Dětská misie ve spolupráci se Slezskou církví evangelickou a.v. pořádá v sobotu dne 22.1.2011 od 9:00 hod....

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Na orlích křídlech

"Nesl jsem vás na orlích křídlech." 2. Mojžíšova 19:4 Jeden rybář sledoval, jak orlice shodila mládě dolů do kaňonu. Mládě se snažilo...

Číst celé zamyšlení
 alt=