Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Setkání křesťanů v Budapešti 7. -10. července 2016

pondělí, 11 duben 2016 10:55

Informujeme, že termín přihlášení na Setkání křesťanů Střední Evropy v Budapešti byl prodloužen do 30. dubna 2016. 

Kapacita míst ještě není zcela naplněná, proto neváhejte a přihlaste se na stránkách http://www.christlichebegegnungstage2016.hu/regisztracio
Akce je určena pro účastníky všech generací!
Praktické informace pro účastníky
Po příjezdu do Budapešti se nejdříve musíte zapsat v centrálním registračním místě v Trnové hale, tj. hlavním místě konání akce, tam získáte informace o ubytování, tištěné materiály a další potřebné informace.
Ubytování účastníků je zajištěno na vysokoškolských kolejích, vzdálenost k Trnové hale je max. do 30 min. Na kolejích budou účastníci ubytování podle národností, tzn. hosté z České republiky budou ubytování v jednom objektu, hosté z Německa v dalším apod.
Přihlášení účastníci mají zajištěnou stravu v cateringovém stanu u Trnové haly.
Možnosti parkování – autobusy mohou parkovat pouze na vyhrazeném parkovišti poblíž Trnové haly, pro auta je rezervováno podzemní parkoviště pod Trnovou halou.
Hlavní přednášky a taktéž bohoslužby budou simultánně (kabinově) překládány. Organizátoři prosí účastníky setkání, aby si na tyto akce s sebou nosili své mobilní telefony a sluchátka. Překlad budou posluchači odebírat prostřednictvím rádiové frekvence ve svém mobilním telefonu. Pro ty, kdo mobilní telefon nevlastní budou k dispozici přijímače i se sluchátky.
Stejně jako na Setkání křesťanů ve Vratislavi, součástí budapešťského setkání bude fotbalový turnaj církevních týmů, proto hledáme hráče, kteří by chtěli reprezentovat Slezskou církev evangelickou a. v. (tým 5+1). Hlásit se můžete do 25. května 2016 na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Dále hledáme zájemce do závodu dračích lodí. Závod se bude konat v sobotu 9. července 2016 na Dunaji (Kopaszi – gát) od 14:00 hod. Zájemci se můžou hlásit do 25. května 2016 taktéž na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více informací o setkání najdete zde  a v německém jazyce zde.

Trnová hala – Tüskecsarnok
Budapest, Hevesy György út, 1117, Maďarsko

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Boží dobrota

„Víme, že všecko napomáhá k dobrému těm, kdo milují Boha, kdo jsou povoláni podle jeho rozhodnutí.“ Římanům 8:28 Tato slova...

Číst celé zamyšlení
 alt=