Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Výtvarná soutěž

čtvrtek, 26 květen 2016 13:09

Slezská církev evangelická a. v. vyhlašuje v rámci Roku rodiny výtvarnou soutěž pro děti a mládež na téma Moje rodina

Rodina je velikým Božím tajemstvím a darem. Někdy je však její význam nejen nedoceněn, ale přímo podceňován. Přitom pro společnost je funkční rodina, nejen křesťanská, nepostradatelným dobrodiním. A pro nás křesťany je rodina i základem sboru a církve jako takové.
Cílem soutěže je vyzdvihnout význam rodiny a poukázat na její důstojnost a dále shromáždit a ocenit výsledky tvořivého úsilí dětí, mládeže, rodin i školních nebo zájmových skupin.
Autoři tří nejlepších prací budou odměněni věcným dárkem v rámci Evangelického dne, který se koná v neděli 18. září 2016 od 10:00 hod. v Třanovicích. Prostřednictvím krátké mediální prezentace seznámíme jeho účastníky také s ostatními uměleckými díly.
Kategorie „obrázky“
Obrázky musí být formátu A3 a mohou být nakresleny či namalovány jakoukoliv technikou. Soutěžící může do soutěže poslat pouze jednu práci. Ke každému obrázku musí být připojena informace zahrnující jméno, příjmení, věk, adresu, telefonní číslo soutěžícího a kategorií, ve které bude jeho obrázek soutěžit.
Kategorie „výrobky“
Soutěžní výrobek musí být původní a musí být vytvořen jednou osobou. Co se týče výrobního materiálu, jediným limitem je, že nesmí být životu nebezpečný. I každý výrobek musí být označen, jak je uvedeno výše.
Příslušné údaje nalepte na rubovou stranu obrázku, výrobek opatřete visačkou. Soutěžní práce odevzdejte nebo zašlete poštou (Slezská církev evangelická a. v. Na Nivách 259/7, 737 01 Český Těšín), případně mailem (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), a to nejpozději do 1. září 2016.
Soutěžní kategorie
I. předškolní děti do 6 let
II. žáci od 6 do 10 let
III. studenti od 10 do 15 let
IV. mládež od 15 do 18 let

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Nejlepší oběť

„Budete mít beránka bez vady, ročního samce.“ 2. Mojžíšova 12:5 Děti si hrály na zahradě se starou replikou Noemovy archy a...

Číst celé zamyšlení
 alt=