Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
Konference Křesťan za katedrou

Konference Křesťan za katedrou

čtvrtek, 02 březen 2017

Slezská církev evangelická a. v. ve spolupráci s Církevní základní školou v Třinci, křesťanským Gymnáziem Beskydy Mountain Academy ve Frýdlantu nad Ostravicí a Sítí křesťanských učitelů pořádá šestý ročník konference Křesťan za katedrou. 

Konference s mottem „Vzdělávat je více než dobýt Tróju…“ je určena jak pro učitele a pedagogy, tak i pro rodiče či pracovníky v církvi, kteří se o témata křesťanského vzdělávání zajímají.
Konference se bude konat ve dnech 31. března a 1. dubna 2017 ve sborovém centru Hutník v Třinci. V pátek od 18:00 bude prostor pro svědectví, modlitby a sdílení zkušeností, na sobotu je plánován hlavní program konference zahrnující přednášky, workshopy a diskuzi. Účastníci si mohou vybrat, zda se zúčastní obou dnů nebo pouze hlavního sobotního programu.
Hlavními řečníky letošní konference jsou Stanislav Piętak (ČR) a Bobby Jackson (USA). Oba řečníci se budou zabývat tématem, jak využít Kristův příklad a jeho vyučování jako inspiraci pro naplnění vzdělávacích a výchovných cílů ve 21. století.
Podrobnější informace o konferenci najdete na webové adrese www.kzk.sceav.cz, prostřednictvím které je již spuštěna registrace účastníků konference.

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Nikdy opuštěn

„Já však chci být ustavičně s tebou, uchopils mě za pravici, povedeš mě podle svého rozhodnutí, a pak do slávy...

Číst celé zamyšlení
 alt=