Aktuality
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 332
JUser: :_load: Unable to load user with ID: 331
Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii a Argentině

Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii a Argentině

Monday, 23 February 2015

Slezská diakonie a projekt Děti Afriky hledají dva české dobrovolníky a jednoho slovenského dobrovolníka na projekt v Tanzanii a dále jednu dobrovolnici na projekt v Argentině.

Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii
Aktivity budou realizovány od 1. července 2015 do 1. dubna 2016, dobrovolníci budou působit ve vesnici Dongobesh během výuky žáků základní školy Lea, budou organizovat volnočasové a vzdělávací aktivity pro děti a sirotky v místním internátu. Pro místní komunitu budou dobrovolníci vést různorodé semináře, dále budou působit během výuky studentů střední školy Yedidiass ve vesnici Maretadu.
Baví tě práce s dětmi, mládeží a dospělými? Jsi motivovaný/á pro službu v křesťanském prostředí? Chceš být aktivní v místní africké komunitě? Jsi připraven/á čelit novým životním výzvám? Zvládneš žít dlouhodobě v jiném kulturním prostředí? Máš 17-30 let a hovoříš anglicky? Staň se našim dobrovolníkem!

Rok mezinárodním dobrovolníkem v Argentině

Hledáme jednu dobrovolnici, která bude působit společně s italskou dobrovolnicí na projektu v Argentině. Aktivity budou realizovány od 1. září 2015 do 31. května 2016. Dobrovolnice bude působit ve městě Paranà. Projekt se zaměřuje na práci s dospívajícími mladými matkami a jejich dětmi. Dobrovolnice se bude podílet na organizaci volnočasových aktivit a různorodých workshopů pro matky a jejich děti.
Jsi žena a baví tě práce s dětmi a mladými matkami? Jsi motivovaná pro službu v křesťanském prostředí? Chceš být aktivní v místní argentinské komunitě? Jsi připravena čelit novým životním výzvám? Zvládneš žít dlouhodobě v jiném kulturním prostředí? Máš 17-30 let? Hovoříš plynule španělsky? Anebo anglicky a se základními znalostmi španělštiny a motivací pro její další zdokonalení? Staň se naši dobrovolnicí!

Zaujaly tě naše nabídky? Pokud ano, více informací o projektech a podmínkách přihlášení najdeš na www.sdfd.cz Požadované dokumenty k přihlášení do výběru dobrovolníků zašli do 27. března 2015. Pokud budeš vybrán/a, do užšího kola výběru, informujeme tě do 2. dubna 2015 a pozveme na tzv. Selection Day, který se uskuteční ve dnech 25. -26. dubna 2015.

Pro více otázek kontaktuj:
Zuzana Hartmannová
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobil: +420 731 625 188

 

 

 

Related items

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Nejasný pohled

„Nyní vidíme jako v zrcadle, jen v hádance, potom však uzříme tváří v tvář. Nyní poznávám částečně, ale potom poznám plně, jako Bůh...

Číst celé zamyšlení
 alt=