Aktuality
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 332
Denní čtení 2016 - úvahy nad Hesly Jednoty bratské

Denní čtení 2016 - úvahy nad Hesly Jednoty bratské

Tuesday, 04 August 2015

Pod tímto názvem vychází příručka denního čtení Bible pro rok 2016, kterou společně vydává šest církví v ČR.

Úvahy vycházejí z pera autorů Církve bratrské, Českobratrské církve evangelické, Evangelické církve a. v., Evangelické církve metodistické, Starokatolické církve a Slezské církve evangelické a. v. Díky těmto úvahám můžeme být každodenně spolu spojeni pří rozjímání nad biblickými texty, společně se také můžeme modlit, neboť každá úvaha je zakončena krátkou modlitbou.
Za základní biblický text, z něhož autoři úvah vycházeli, byla zvolena hesla Jednoty bratrské, každoročně losovaná v Herrnhutu, která jsou přeložena podle Českého ekumenického překladu a doplněná novozákonním textem.
V závěru publikace nechybí ani jmenný seznam autorů s krátkými medailónky. Ve stručných portrétech se představují čtenářům i jednotlivé církve.
Tuto publikaci můžete získat od září 2015 ve farních sborech Slezské církve evangelické a. v. nebo v ústředí církve v Českém Těšíně, Na Nivách 259/7.

Toto praví Hospodin: Jako když někoho utěšuje matka, tak vás budu těšit. Iz 66, 13 (Heslo roku 2016)

 

More in this category: SAM v Orlové , Mezinárodní konference

Related items

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Život v radosti

„Stvoř mi. Bože, čisté srdce, obnov v mém nitru pevného ducha.“ Žalm 51:12 Radost je dar od Boha. Jestliže tento dar nepřijmeme...

Číst celé zamyšlení
 alt=