Aktuality
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 332
Volnočasové aktivity Evangelizačního centra M.I.S.E.

Volnočasové aktivity Evangelizačního centra M.I.S.E.

Thursday, 08 October 2015

Informujeme o volnočasových aktivitách Evangelizačního centra M.I.S.E., zejména o klubech, skupinkách s výukou angličtiny, sportovních klubech aj.

Kluby jsou určené pro mládež ve věku od 13 do 30 let a probíhají jedenkrát týdně na různých místech. Naším záměrem je pozvat naše přátele a kamarády, bavit se spolu a nacházet tak nová přátelství. Součástí běžného klubu jsou hry, zábava, hudba, jídlo, cca 30 minutový televizní seriál Exit 316, na základě kterého se bavíme o mládeži – přístupných tématech současnosti, jako je láska, image, zklamání, víra, přátelství.
Skupinky s výukou angličtiny English Talk Groups (ETG) jsou konverzačními skupinkami spíše pro pokročilejší studenty angličtiny, kteří se nebojí mluvit, sdílet s ostatními své názory na různá, nejen na ta ve škole probíraná témata. Hodinka či dvě týdně, což je „pravidelná dávka“ ETG, není sice mnoho, ale určitě je to dobrý základ, jak si vytvořit určitý rytmus či užitečný návyk, vedoucí k plynulému projevu v angličtině.

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Peklo v sázce

"Kolem třetí hodiny zvolal Ježíš mocným hlasem… Bože můj, Bože můj, proč jsi mne opustil?" Matouš 27:46 Peklo je místem nepopsatelné...

Číst celé zamyšlení
 alt=