Archiv článků
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Obchodní podmínky

pondělí, 18 říjen 2010 02:00

1. Dodací lhůty
Pokud máme objednané zboží na skladě, vyřizujeme objednávky co nejdříve (nejdéle do 3 pracovních dnů). Pokud musíme čekat na dodání zboží od dodavatele a dodací lhůta by překročila 2 až 3 týdny, obvykle zašleme obratem to, co máme na skladě a zbytek v druhé zásilce. Pokud si přejete zaslat všechno až najednou a nevadí vám čekat déle, uveďte to, prosím, do poznámky.

2. Platební podmínky
Nejběžnější způsob platby je platba převodem z účtu, poštovní poukázkou nebo na dobírku. V případě osobního vyzvednutí hotově. Je nám to líto, ale online platba platební kartou zatím není možná.

3. Doprava
Objednané zboží si můžete vyzvednout přímo na naší adrese (Na Nivách 7, Český Těšín) - v tom případě při objednání zatrhněte při "Způsobu dopravy" políčko "osobní odběr v ústředí církve". Termín převzetí je nutno předem domluvit emailem nebo telefonicky.
V ostatních případech zasíláme zboží prostřednictvím České pošty. Ke každé zásilce účtujeme balné ve výši 20,- Kč a poštovné podle ceníku České pošty. Pokud na zaslání spěcháte, můžeme po dohodě využít služby "Obchodní balík" případně "EMS" s doručením do druhého dne.

4. Záruční podmínky
Vadné zboží je možno vyměnit buď poštou nebo přímo v naší kanceláři.

5. Odstoupení od kupní smlouvy zákazníkem
Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, v původním obalu, doručit na vlastní náklady zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Pokud již došlo k zaplacení zboží, bude zákazníkovi (po obdržení takto vráceného zboží) obratem vrácena zaplacená částka způsobem, na kterém se oba dohodnou. Tato částka bude ponížena o náklady, které prodávajícímu vznikly s přepravou zboží k zákazníkovi.

6. Ochrana osobních údajů
Provozovatel zaručuje že údaje poskytnuté při prodeji zboží přes internetový obchod tj. jméno, příjmení, název společnosti, adresu, IČO, DIČ, telefonní číslo a email neposkytne třetím osobám. Tyto údaje jsou výhradně pro naši potřebu a řídíme se Zákonem na ochranu osobních údajů.

7. Knihkupci
V případě zájmu o knihy z naší produkce kontaktujte nás, prosím, přímo.

8. Zásilky do zahraničí
Možnost zaslání do zahraničí, prosím, předem konzultujte telefonicky nebo e-mailem.

Kontakt:
E-shop SCEAV
Na Nivách 7
737 01 Český Těšín
jpankova /zavináč/ sceav.cz
Tel.: +420-558764231
Fax: +420-558764201

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Obyčejná místa k oddechu

"Přišel do Nazareta, kde vyrostl. Podle svého obyčeje vešel v sobotní den do synagógy a povstal, aby četl z...

Číst celé zamyšlení
 alt=