Archiv článků
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Evangelický den 2012

středa, 29 srpen 2012 02:00
 

Každoroční svátek všech evangelíků se blíží, proto Vás milí přátelé a členové naších sborů srdečně zveme na již jedenáctý ročník Evangelického dne, který se uskuteční v neděli 16. září 2012, tentokrát na území Jablunkovského seniorátu v obci Bystřice. Téma dne: Bohatí v Bohu.

V 10:00 hod. zahájíme slavnostními bohoslužbami s kázáním luterského pastora Mgr. Slavomíra Sabola, biskupa Východního distriktu Evangelické církve a. v. na Slovensku a za účastí domácích i zahraničních hostů. Na těchto bohoslužbách vystoupí různé hudebně-pěvecké soubory a dechové orchestry. Paralelně s programem bohoslužeb se bude konat program pro všechny děti v místnostech farního sboru.

Po skončení bohoslužeb bude společný oběd nedaleko kostela, v jídelně Základní školy v Bystřici, pro ty, kteří si předem zakoupí ve sborech naší církve vstupenky se stravenkou. Cena jednoho obědu je 80,- Kč. V průběhu polední přestávky, od 12:00 do 14:30 hodin, bude moci zhlédnout výstavy a aktivity sdružení, sborů a zastavit se u jednotlivých stánků, které budou instalovány v areálu u kostela, z nichž jmenujme alespoň Projekt Izrael, projekt M.I.S.E., Slezská diakonie, církevní škola, publikační středisko SCEAV a další). Budou probíhat různé soutěže pro děti, hry, pohybové aktivity, vyjížďka v kočárech zapřažených koňmi. V průběhu polední přestávky bude možnost občerstvení a čas k posezení s přáteli a známými v areálu u kostela jakož i v areálu přilehlého parku PZKO, kde bude pokračovat i odpolední program.

Zatímco v tělocvičně základní školy si od 14:00 hod. přijdou na své všechny děti, od 14:30 hod. se v parku PZKO uskuteční koncert známé polské jazz-gospelové zpěvačky Beaty Bednarz.

V kostele od 16:00 hod. pak zazní skladby varhanního koncertu na nově zrekonstruovaných varhanách a od 16:30 hod. tamtéž proběhne společný program pro všechny generace. Večer v 18:30 hod. se můžou účastníci přesunout opět do parku PZKO na koncert slovenské pop-rockové skupiny TEAM4D.

Při zakoupení určitých variant vstupenek získáte navíc kromě zvýhodněné slevy až 60 Kč nárok na kofolu nebo kávu a koláč zdarma. Vstupenky je třeba koupit nejlépe do konce srpna ve farních sborech SCEAV.

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Spokojenost v Kristu

"Zbožnost, která se spokojí s tím, co má, je už sama velké bohatství." 1. Timoteovi 6:6 Někteří z nás se bojí...

Číst celé zamyšlení
 alt=