Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 81
JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Biblické školení pracovníků 2014/2015

středa, 01 říjen 2014 02:00

Křesťanské společenství z. s. pořádá další cyklus Biblického školení pracovníků, jehož cílem je nabídnout kvalitní biblické vzdělávání věřícím ve Slezské církvi evangelické a. v. Biblické školení pracovníků je určeno pro každého bez rozdílu pohlaví, věku a předchozího vzdělání, pro každého, kdo se chce dozvědět více o biblických pravdách a učit se správným způsobem vykládat Písmo svaté. Heslem organizátorů biblických školení je: „Celoživotním biblickým vzděláváním toužíme naplňovat reformační odkaz o všeobecném kněžství všech věřících v Ježíše Krista. Usilujeme o duchovní, teoretickou i praktickou přípravu následovníků Ježíše Krista ke kvalitní službě v církvi i mimo ni“.

V ročníku 2014/2015 bude školení probíhat od října do března dvakrát za měsíc (s výjimkou prosince). Začátek přednášek je vždy v 17:00 hodin a budou se konat v Českém Těšíně v sále ústředí Slezské církve evangelické a. v., Na Nivách 259/7. Biblické školení pracovníků začíná v sobotu 11. října 2014, celý cyklus přednášek pak bude ukončen konferenci „Vladislav Santarius – svobodný v nesvobodě“. Tato konference pořádána ke 100. výročí narození pastora se uskuteční v sobotu 28. března 2015 v 16:00 hod. ve středisku Karmel ve Smilovicích.

 

 

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Odpuštění

„A hle, přinesli k němu ochrnutého, ležícího na lůžku. Když Ježíš viděl jejich víru, řekl ochrnutému: „Buď dobré mysli, synu...

Číst celé zamyšlení
 alt=