Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
Husovské slavnosti Praha 2015

Husovské slavnosti Praha 2015

pondělí, 13 duben 2015

Přijměte pozvání ke společnému vystoupení pěveckých sborů Československé církve husitské, Českobratrské církve evangelické a Slezské církve evangelické a. v. při oslavách letošního výročí Mistra Jana Husa, které proběhne v Praze 6. července 2015 od 13:00 do 13:50 hod. na Staroměstském náměstí.

Repertoár společného vystoupení se skládá z českých reformačních zpěvů v rozmanitých úpravách, které zazní a capella: Navštiv nás, Kriste, žádoucí, Již Babylon velmi klesá, O svolánie Konstanské, Kristus, příklad pokory, Buoh všemohúcí, Jezu Kriste, ščedrý kněže, Vládce světa, Bože náš, Otče Bože všemohúcí, Požehnaný Bůh na věky, Kdož jste Boží bojovníci. Pěvecké sbory povede celocírkevní kantor Českobratrské církve evangelické Ladislav Moravetz. Generální zkouška proběhne pravděpodobně od 12:10 do 12:50 hod. v kostele sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí.

Pro účastníky bude zajištěno ubytování. Noty k výše uvedeným písním a taktéž bližší informace k dopravě, ubytování Vám poskytne tajemník církve Bronislav Stebel (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 736 627 505).

Související články

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Uvítání v domě

"Ale máme proč se veselit a radovat, poněvadž tento tvůj bratr byl mrtev, a zase žije, ztratil se, a...

Číst celé zamyšlení
 alt=