Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii

Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii

čtvrtek, 18 únor 2016

Sekce zahraničních vztahů Slezské diakonie a projekt Děti Afriky hledají dva dobrovolníky z České republiky a Slovenska na projekt v Tanzanii.

Aktivity budou realizovány od 18. srpna 2016 do 18. dubna 2017, dobrovolníci budou působit ve vesnici Dongobesh během výuky žáků základní školy Lea, budou organizovat volnočasové a vzdělávací aktivity pro děti a sirotky v místním internátu. Pro místní komunitu budou dobrovolníci vést různorodé semináře, dále budou působit během výuky studentů střední školy Yedidiass ve vesnici Maretadu.
Baví tě práce s dětmi, mládeží a dospělými? Jsi motivovaný/á pro službu v křesťanském prostředí? Chceš být aktivní v místní africké komunitě? Jsi připraven/á čelit novým životním výzvám? Zvládneš žít dlouhodobě v jiném kulturním prostředí? Máš 20-32 let a hovoříš anglicky? Staň se našim dobrovolníkem!
Zaujala tě naše nabídka? Pokud ano, více informací o projektech a podmínkách přihlášení najdeš na www.sdfd.cz Požadované dokumenty k přihlášení do výběru dobrovolníků zašli do 12. dubna 2016. Pokud budeš vybrán/a, do užšího kola výběru, informujeme tě do 19. dubna 2016 a pozveme na tzv. „Selection Day“, který se uskuteční ve dnech 29. -30. dubna 2016.
Více informací poskytne:
Zuzana Hartmannová
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Mobil: +420 731 625 188

Související články

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Boží dobrota

„Víme, že všecko napomáhá k dobrému těm, kdo milují Boha, kdo jsou povoláni podle jeho rozhodnutí.“ Římanům 8:28 Tato slova...

Číst celé zamyšlení
 alt=