Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
15. ročník Konference rodin

15. ročník Konference rodin

pondělí, 19 září 2016

Ve dnech 28. -30. října 2016 se v Rožnově pod Radhoštěm uskuteční 15. ročník Konference rodin, který pořádá Frýdecký seniorát Slezské církve evangelické a. v. 

Téma letošního setkání zní Sebrat se a jít, nebo sebrat se a zůstat?!?, a uskuteční se v rožnovském hotelu Relax. Konference je určena především manželským párům a rodinám s dětmi.
Do programu konference jsou zařazeny inspirativní přednášky a semináře na téma rodiny a budování zdravých vztahů v manželství, výchovy dětí. Během konference zazní přednášky Cesta k sobě, Intimita v manželství, „Osedlaný jazyk“ aneb o jazyku dobrém i zlém. Připravené jsou i zajímavé semináře např. Legenda o kamenné palmě, Překážky trvalých vztahů, Facebook pro rodiče, Skupinky osobní zodpovědností.
Přednášejícími hosty konference jsou manželé Iva a Jan Zajíčkovi, manželé Gita a Miloš Vyleťalovi a Františka Böhmová. Paralelně s programem pro dospělé bude probíhat program pro děti od 5 let a výše.
V rámci konference se bude konat společná bohoslužba, bude vymezen prostor pro rozhovory, sdílení, společný zpěv, modlitby a koncerty.
Podrobné informace o přihlašování a o programu konference naleznete na internetových stránkách: www.kr.sceav.cz

Související články

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Uvítání v domě

"Ale máme proč se veselit a radovat, poněvadž tento tvůj bratr byl mrtev, a zase žije, ztratil se, a...

Číst celé zamyšlení
 alt=