Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
Konference Křesťan za katedrou

Konference Křesťan za katedrou

čtvrtek, 02 březen 2017

Slezská církev evangelická a. v. ve spolupráci s Církevní základní školou v Třinci, křesťanským Gymnáziem Beskydy Mountain Academy ve Frýdlantu nad Ostravicí a Sítí křesťanských učitelů pořádá šestý ročník konference Křesťan za katedrou. 

Konference s mottem „Vzdělávat je více než dobýt Tróju…“ je určena jak pro učitele a pedagogy, tak i pro rodiče či pracovníky v církvi, kteří se o témata křesťanského vzdělávání zajímají.
Konference se bude konat ve dnech 31. března a 1. dubna 2017 ve sborovém centru Hutník v Třinci. V pátek od 18:00 bude prostor pro svědectví, modlitby a sdílení zkušeností, na sobotu je plánován hlavní program konference zahrnující přednášky, workshopy a diskuzi. Účastníci si mohou vybrat, zda se zúčastní obou dnů nebo pouze hlavního sobotního programu.
Hlavními řečníky letošní konference jsou Stanislav Piętak (ČR) a Bobby Jackson (USA). Oba řečníci se budou zabývat tématem, jak využít Kristův příklad a jeho vyučování jako inspiraci pro naplnění vzdělávacích a výchovných cílů ve 21. století.
Podrobnější informace o konferenci najdete na webové adrese www.kzk.sceav.cz, prostřednictvím které je již spuštěna registrace účastníků konference.

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Na orlích křídlech

"Nesl jsem vás na orlích křídlech." 2. Mojžíšova 19:4 Jeden rybář sledoval, jak orlice shodila mládě dolů do kaňonu. Mládě se snažilo...

Číst celé zamyšlení
 alt=