Medien
×

Warnung

JUser: :_load: Fehler beim Laden des Benutzers mit der ID: 332

Setkání křesťanů zemí střední Evropy ve Wroclavi se blíží

Mittwoch, 19 Februar 2014 01:00

Jak už jsme Vás před časem informovali ve dnech 4. -6. července 2014 se ve Wroclavi uskuteční Setkání křesťanů zemí střední Evropy. Upozorňujeme, že nejpozději do 27. dubna 2014 se všichni zájemci o účast musí přihlásit prostřednictvím webového rozhraní www.wroclaw2014.net
Níže najdete informace potřebné k přihlášení a taktéž podmínky účasti na Setkání křesťanů ve Wroclavi. V případě jakýchkoliv problémů s on-line přihlašováním kontaktujte prosím Annu Macurovou Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!, tel. 558 764 221 nebo 734 391 479, na tuto adresu a telefon můžete rovněž směřovat veškeré dotazy týkající se setkání.

Informace k přihlášení
Přihlásit se musí všichni účastníci elektronicky, včetně účinkujících!
Formulář přihlášky (v němčině, angličtině a polštině) najdete na www.wroclaw2014.net
Pokud budete mít problém se přihlásit elektronicky, prosíme, napište nám na emailovou adresu: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! ,pošleme Vám formulář k vyplnění Vašich údajů a ty pak do databáze zaneseme. Prosíme, přihlaste se jenom jednou! Buď přímo do databáze na internetu, nebo přes nás.
Skupiny se přihlašují prostřednictvím jednoho vedoucího.
Poslední termín přihlášení je 27.dubna 2014, přihlaste se proto včas!
Účastnický poplatek:
dospělí 960 Kč
děti nad 12 let, studenti, nezaměstnaní 415 Kč
děti do 12 let zdarma
V ceně je ubytování na vysokoškolských kolejích, strava od pátečního večera do nedělního rána a jízdenka na celý víkend po Wroclavi.
Placení:
Po přihlášení obdržíte obratem e-mail s potvrzením o přijetí přihlášky a údaji k zaplacení (v jazyce, v němž jste se přihlásili). Částku, prosíme, uhraďte pokud možno do třech týdnů po přihlášení na účet Slezské církve evangelické a. v., který bude uveden i v potvrzovacím e-mailu: Komerční banka, č. účtu 621246791/0100, variabilní symbol 04072014
Při platbě prosím nezapomeňte uvést do zprávy pro příjemce Vaše jméno a příjmení z potvrzovacího e-mailu, abychom mohli Vaši platbu identifikovat.
Ubytování:
Pokud si při přihlášení objednáte ubytování, počítejte s noclehem na vysokoškolských kolejích, které jsou nedaleko Haly století, v níž se koná hlavní sobotní program.
Doprava:
není zahrnuta v poplatku. Uvítáme, když se Setkání křesťanů zúčastní zájezdy ze sborů a dopravu si zorganizují sami. Prosíme, dejte nám vědět, pokud máte takový záměr, abychom případně doplnili obsazení autobusu dalšími zájemci.
Kontakt:
V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte e-mailem na Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!, telefonicky na 558 764 221 nebo osobně na adrese: Slezská církev evangelická a. v., Na Nivách 259/7, 737 01 Český Těšín
Těšíme se na setkání s Vámi!

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Dobrá zpráva

„Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jediného syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život...

Číst celé zamyšlení
 alt=