Archiv článků
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Konference pro pracovníky s dětmi

čtvrtek, 13 leden 2011 01:00
konf_deti

Dětská misie ve spolupráci se Slezskou církví evangelickou a.v. pořádá v sobotu dne 22.1.2011 od 9:00 hod. v křesťanském středisku Karmel ve Smilovicích Konferenci pro pracovníky s dětmi. Téma letošní konference nese název „Kvůli jednomu dalšímu dítěti…“

Významnými hosty konference jsou Linda Corry a Claire Bain, irské misionářky, které působí v CEF. Claire Bain slouží v Rumunsku, Linda Corry dlouhá léta vedla službu CEF rovněž v Rumunsku a nyní je vedoucí týmu CEF v Moldavsku. V současné době je také koordinátorkou vzdělávání pro střední Evropu. Její bohaté zkušenosti z Rumunska přinášejí povzbuzení všem posluchačům, kteří slouží dětem.

Nenechte si proto ujít společné setkání s těmito sestrami, přijďte si "odpočinout" u Božího Slova, načerpat novou sílu a povzbuzení do nového roku, který Pán Bůh milostivě před námi otevírá.

Na konferenci  se můžete přihlásit do 16.1.2011 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

nebo na adrese: Daniela Niemczyková, Komorní Lhotka č. 283, 739 54.

Bližší informace dostanete na tel. 595 532 386 nebo na mob. 723 264 380.

Plakát ke stažení
Přihláška ke stažení

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Náhlý příjezd

„Hle, posílám svého posla, aby připravil přede mnou cestu. I vstoupí nenadále do svého chrámu Pán, kterého hledáte, posel smlouvy...

Číst celé zamyšlení
 alt=