Archiv článků
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Další víkendové setkání Poslední kapka

pátek, 22 únor 2013 01:00

Projekt „Šance podaná ruka“ pořádá další víkendové setkání „Poslední kapka“ určené osobám, které procházejí závislostí, odmítnutím, a jedincům, kteří stojí na pokraji společnosti a hledají smysl a plnohodnotnost života. Účast je nabízená i partnerům závislých osob na alkoholu či drogách, rodičům takto závislých dětí a jejich kamarádům. Inspiraci v programu mohou najít i ti, kteří se zabývají pomocí potřebným lidem. Projekt „Šance podaná ruka" pořádá tato setkání pravidelně pětkrát ročně. V roce 2013 jsou to termíny 30. března, 22. června, 5. října, 30. listopadu.

Posláním setkání je motivace jednotlivce na přechod k zodpovědnému životu, nalezení řešení osobního problému, nabytí smysluplného a plnohodnotného životního stylu. Program chce podpořit klienty žít v trvalé abstinenci a je koncipován na základě biblických principů vedení jednotlivce ke kroku víry. Program setkání zahrnuje odbornou přednášku, tematické zamýšlení, svědectví osob, evangelizační slovo a přestávky na individuální rozhovory a diskuzi. Nejbližší setkání se uskuteční v sobotu dne 30. března 2013 od 9:00 do 15:00 hod. ve středisku Karmel ve Smilovicích. Ti, kteří nemají možnost vlastní dopravy do Smilovic, mohou využít bezplatného odvozu v 8:30 hod. od sborového centra SCEAV Hutník v Třinci., ul. Revoluční 609. Bližší informace o setkání získáte u koordinátora projektu - tel. 608 613 411.

Další informace o programu Poslední kapka, včetně fotek a zvukových záznamů naleznete na internetových stránkách projektu Šance podaná ruka http://www.sancepodanaruka.cz, v sekci Ke stažení.

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Pomoc v slzách

"Ježíšovi vstoupily do očí slzy.“ Jan 11:35 Mariina panenka se rozbila. „Zastavila jsem se, abych jí pomohla“, řekla malá holčička své mamince...

Číst celé zamyšlení
 alt=