Media
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 332

V Karviné začínají Dny proti chudobě

Friday, 19 October 2012 02:00
Srdečně zveme na karvinskou část celorepublikové kampaně Česko proti chudobě, která proběhne v rámci tzv. Dnů proti chudobě v sobotu 20. a neděli 21. října 2012. Po celý víkend bude stát na Masarykově náměstí ve Fryštátě informativní stánek kampaně s prodejem Fair-trade výrobků. V sobotu v 17:00 hod. proběhne v Komunitním centru Agape beseda s dlouholetým ředitelem největší charitativní organizace v regionu Slezské diakonie Česlavem Santariem.
 
 
V 19:00 hod. pak vystoupí Simona Marthausová s kapelou, vítězka slovenského Gospel talentu. Zahájena bude také výstava "Fair flowers, květiny pro lidská práva", kterou bude možno navštívit do 5. prosince 2012 v prostorech Komunitního centra Agape.

V neděli 21. října dny proti chudobě pokračují v 9:00 hod. ranní bohoslužbou v evangelickém kostele ve Fryštátě s účastí pěveckého sboru z Braunschweigu (Německo). Během víkendu proběhne také již 20. ročník ekumenické sbírky Dny Bible, který tentokrát podpoří překlady biblických textů v Ekvádoru a Panamě. Díky dárcům tak budou moci pokračovat překladatelské projekty do jazyků quichua canar a kuna.

Na všechna setkání je vstupné dobrovolné.

 

 

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Lem jeho pláště

„A hle, žena trpící už dvanáct let krvácením přišla zezadu a dotkla se třásní jeho šatu. Říkala si totiž: „Dotknuli...

Číst celé zamyšlení
 alt=