Aktuality
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 332
SAM v Orlové

SAM v Orlové

Tuesday, 07 July 2015

Chceme Vás pozvat na prázdninovou akci, která se během letošního léta bude konat na území naší církve. 

Sjezd alternativní mládeže SAM je čtyřdenní srpnové setkání, které se bude konat v areálu farního sboru Slezské církve evangelické a. v. v Orlové. Sjezd je určen křesťanům zejména mladé a střední generace a všem, kterým je víra nějakým způsobem blízká, ať už jsou sami věřící či nikoli. Téma letošního ročníku zní Samostatnost, mezi přednášejícími a vedoucími seminářů najdeme jména jako Daniel Kroupa, David Novák, Lukáš Lhoťan, Brigita a Pavel Vimrovi, Josef Koláček, Zuzana Kasalová, Lukáš Sztefek aj.
Sjezd nabízí semináře, bohoslužby workshopy, na večery jsou připraveny koncert Slávka Klecandra, promítání cestopisného filmu M. Švábka o Izraeli Velká cesta, divadelní hra Malý princ v podání loutkového divadla Já to jsem Víti Marčíka ml., koncert Zachaeus Live a další.
Sjezd alternativní mládeže pořádaný sdružením Benjamín Orlová se koná v termínu 13. -16. srpna 2015, podrobné informace najdete na stránkách SAMu.

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Zrak upřený na Krista

„Ale když viděl, jaký je vítr, přepadl ho strach, začal tonout a vykřikl: „Pane, zachraň mně.““ Matouš 14:30 Nad mým stolem...

Číst celé zamyšlení
 alt=