Archiv článků
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Biblická škola pracovníků 2012/2013

středa, 05 září 2012 02:00
Křesťanské společenství o. s. pořádá další cyklus Biblické školy pracovníků, jejímž cílem je nabídnout kvalitní biblické vzdělávání věřícím ve Slezské církvi evangelické a. v. Biblická škola pracovníků je určena pro každého bez rozdílu pohlaví, věku a předchozího vzdělání, kdo se chce dozvědět více o biblických pravdách a učit se správným způsobem vykládat Písmo svaté. Heslem organizátorů biblických školení je: „Celoživotním biblickým vzděláváním toužíme naplňovat reformační odkaz o všeobecném kněžství všech věřících v Ježíše Krista. Usilujeme o duchovní, teoretickou i praktickou přípravu následovníků Ježíše Krista ke kvalitní službě v církvi i mimo ni“.
 
V ročníku 2012/2013 bude školení probíhat od října do března dvakrát za měsíc (s výjimkou prosince). Účastníci celého cyklu budou mít možnost složit závěrečnou zkoušku, obdrží pak certifikát o zdárném ukončení studia. Zároveň lze na jednotlivé přednášky přijít bez nutnosti registrace a vykonávání zkoušky.

Témata ročníku 2012/2013
  • Pavlův dopis Římanům
  • Dogmatika, dějiny, dobové pozadí Bible (vybraná témata)
  • Pastorace v eticky citlivých oblastech
  • Obtížná místa Starého zákona
Začátek přednášek je vždy v 17:00 hodin a budou se konat v Českém Těšíně v sále ústředí Slezské církve evangelické a. v., Na Nivách 7.
Přednášky Biblické školy pracovníků začínají v sobotu 13. října 2012. Podrobnější informace získáte na tel. č. 602 359 254 nebo na www.ks-sch.cz
 
 

 

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Život v radosti

„Stvoř mi. Bože, čisté srdce, obnov v mém nitru pevného ducha.“ Žalm 51:12 Radost je dar od Boha. Jestliže tento dar nepřijmeme...

Číst celé zamyšlení
 alt=