Aktuality
Dny duchovní obnovy 2021

Dny duchovní obnovy 2021

čtvrtek, 11 únor 2021

Milí přátelé, bratři a sestry,
příští týden ve středu 17. února vstoupíme do čtyřicetidenního postního období, které vyvrcholí Velikonocemi – největšími křesťanskými svátky. Jak tento čas prožijeme, bude záležet na každém z nás. VYUŽIJME HO K DUCHOVNÍ OBNOVĚ!

„Přibližte se k Bohu a přiblíží se k Vám.“ Jakub 4,7

Je to vhodný čas ke ztišení, ke studiu Bible či četbě jiných dobrých knih, ke společným večerním rozhovorům a modlitbám jako manželé nebo v kruhu rodiny, k přijetí nových výzev či k přehodnocení životních priorit.

Již několik let je začátek postního období v naší církvi ve znamení DNŮ DUCHOVNÍ OBNOVY.
I letošní program jsme připravili ve spolupráci s EC M.I.S.E. Ten bude vysílán na Youtube kanálu naší církve od středy 17.2. do pátku 19. 2. 2021 vždy v 18:00. Budete moci zhlédnout duchovní zamyšlení, písně, interview.

Letošní rok je v naší církvi Rokem solidarity. Chceme v tématu solidarity najít výzvy pro každého osobně, pro sbory, i pro celou naši církev. Letos je před námi několik projektů, které chceme jako církev podpořit. Prosíme předem, zapojte se a podpořte tyto projekty. I na Vaší solidaritě záleží!

S přáním požehnaného postního období
Tomáš Tyrlík, biskup

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Boží jméno

„V judské zemi je znám Bůh, má velké jméno v Izraeli.“ Žalm 76:2 Položili jste si už někdy otázku, jaký význam má jméno? Rodiče...

Číst celé zamyšlení
 alt=