Archiv článků
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332

Blíží se Konference rodin 2010

pátek, 20 srpen 2010 02:00

Konference rodin 2010Ve dnech 28. - 30. 10. 2010 se bude konat již 9. ročník Konference rodin, tentokrát opět v hotelu Relax v Rožnově pod Radhoštěm. Akce nabízí skvělou příležitost pro manželské páry a rodiny, které chtějí prožít nezapomenutelné chvíle ve vzájemném společenství u Božího slova v krásném prostředí podzimních Beskyd.

Letošní téma se týká vztahu rodiny a různých životních oblastí: „Rodina a vztahy, sbor, společný čas, finance, práce“. Ani tentokrát nebudou chybět inspirativní přednášky a semináře na téma rodiny a vztahů, či duchovního života a křesťanské služby.

Konference nabízí také prostor pro poradenství, sdílení, společné aktivity či duchovní povzbuzení skrze společný zpěv a modlitby. Kromě práce ve skupinkách je v rámci programu vyhrazen prostor také pro procházky do podzimní přírody Beskyd a možnost kreativního odpočinku, sportování apod.

Hlavními hosty konference jsou manželé Dana a Rosťa Staňkovi z Náchoda (vyučující na Evangelikálním teologickém semináři v Praze), manželé Dáša a Ľubo Badiarovi z Košic (pracovníci evangelického sboru v Košicích) a br. Thomas Graumann, který je jedním z 669 českých židovských dětí, zachráněných v roce 1939 Nicholasem Wintonem.

Hudebním hostem konference bude Honza Kubiš z Ostravy.

Ubytování hotelové kvality poskytuje ideální zázemí pro rodiny s dětmi. Paralelně s programem pro dospělé probíhá zvlášť program pro děti od 5 let a výše.

Příhlášky a další informace jsou k dispozici na webu konference: http://kr.sceav.cz.

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Modlící se křesťané

„Tak také Duch přichází na pomoc naši slabosti. Vždyť ani nevíte, jak a za co se modlit, ale sám Duch...

Číst celé zamyšlení
 alt=